torstai 26. lokakuuta 2017

Tonttuisaa joulua ja buenoa uutta vuotta!

Hiphei pitkästä aikaa! Hetkeen ei ole blogissa näkynyt tai kuulunut pihaustakaan, mutta tämän päiväinen lumisade innoitti mut kaivelemaan viime joulun kuvia ja päätinpä jakaa teille taas yhden joululahjaidean! Nythän alkaa olla jo se aika vuodesta, kun jouluakin täytyy alkaa vähitellen miettimään :)

Tonttuisaa joulua ja Buenoa uutta vuotta!
Puuha Pete-mäistä ahkeruutta ja Moomin-viisautta.
Onnen-kicksein kohti uuden vuoden alkua!


Viime vuonna netissä jo blogeissa kiersi karkkikortti-idea isänpäiväksi. Eli pahville liimattiin karkkeja ja karkkien tekstejä hyödynnettiin tarinassa, joka korttiin kirjoitettiin. Itse skippasin tämän isänpäivän osalta, mutta tein siitä jouluksi teemaan sopivan version.

Ostin Prismasta edulliset peltiset tarjottimet, joiden päälle tuli vielä kakkupaperi ja paperin päälle hahmottelin sitten joulutervehdyksen. Karkit kiinnitin teipillä - kovin tukevasti ne nyt ei kiinnittynyt, mutta kun ei tarjottimia hirveästi ravistellut, niin pysyivät kyllä sen aikaa, kun oli tarvetta. Valmiin tarjottimen ympärille kietaisin vielä sellofaanin.

Ja tällaisia niistä sitten tuli! :)

Tonttuisaa joulua ja Buenoa uutta vuotta!
Toisipa vuosi teille rahaa, eikä paljoa mielipahaa.
Rohkeasti kohti uuden vuoden alkua.
Terveisin: Joulupukki


Tonttuisaa joulua ja Buenoa uutta vuotta!
Rohkeasti kohti uusia alkuja!
Tuokoon ne mukanaan menestystä ja rahaa.
Onnen-kicksejä matkaan!

Näitä oli kiva tehdä! Saajalle pääsi miettimään aina hänelle sopivan tekstin ja joulun toivotuksen - mukavaa aivojumppaa! :)

Ja tätä ideaahan voi muokata aina teemaan sopivaksi, eli esim. äitienpäivään, isänpäivään, valmistuneelle tai synttäriksi.

2 kommenttia:

  1. Kiva kuulla taas sinusta! Täähän on aivan mahtava idea; taidan heti nyysiä työkaverin ylläriksi, hän kun yllätti minut työvuoden alussa... Kiitos!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Jospa tässä vähitellen saisi aktivoiduttua :)

      Kiva, että tykkäsit! Ja ota ihmeessä vaan omaan käyttöön. Täällä lahjansaajat ainakin tykkäs kovasti - etenkin kun noita toivotuksia mietti saajille sopiviksi.

      Poista